НОВОСТИ НФСР

 

КАЛЕНДАРЬ НФСР

 

НФСР В ПРЕССЕ

 

НФСР В ХАРЬКОВЕ

 

ПРЕСС-КОНФЕРЕНЦИИ

 
ОРГАНИЗАТОР
 

 
СООРГАНИЗАТОР
 
 
ОФИЦИАЛЬНЫЙ ПАРТНЕР

 
 
 
ПАРТНЕРЫ
 
 
 
 
 
 

ИНФОРМАЦИОННЫЙ

ПАРТНЕР

 
 
 
ФЕСТИВАЛЬ-ПАРТНЕР
 
 

Новости

26.11.2020

Корпорація «Артеріум» підтримала номінацію STOP!COVID 12-го Національного фестивалю соціальної реклами

 

 

Про свою підтримку цієї номінації заявив днями один із провідних українських виробників ліків – корпорація «Артеріум». Це вже не перший випадок підтримки загальноукраїнських соціальних проєктів з боку лідера фармацевтичного ринку нашої держави. Дана підтримка дозволяє всім бажаючим рекламним агентствам, фондам, ЗМІ та пересічним громадянам взяти безкоштовну участь у творчому конкурсі 12-го НФСР із роботою, спрямованою на боротьбу із COVID-19.

25.11.2020

European Business Association запрошує долучитись до участі в 12-му Національному фестивалі соціальної реклами

     

 

9 грудня в Києві відбудуться заключні події 12-й Національного фестивалю соціальної реклами. Партнером події виступить Комітет побутової електротехніки Європейської Бізнес Асоціації. Так, Комітет запрошує долучитись до Фестивалю, пропонуючи креативні ідеї для реклами в номінації «Качай легальне!». Мета номінації – боротьба із піратством у галузі авторського права. У учасників буде можливість позмагатися за супер-приз – сучасний смартфон від компанії Samsung.

11.11.2020

Продовжується програма вебінарів для учасників номінації 12-го НФСР «Мій проєкт для громади»

10 листопада 2020 р. з 12-00 до 13-30 відбувся черговий вебінар із учасниками творчого конкурсу 12-го Національного фестивалю соціальної реклами за номінацією «Мій проєкт для громади».

Нагадаємо, що цей проєкт започаткований Офіційним Партнером 12-го НФСР –  компанією АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» у рамках власної політики корпоративної соціальної відповідальності.

03.11.2020

Валерій Маковецький та Фокстрот: “Запрошуємо на «Рекламний полігон»!

Бренд Фокстрот та  його співзасновник Валерій Маковецький разом зі Спілкою рекламістів України запрошують українських студентів ВНЗ будь-якої форми власності позмагатися у рамках креатив-баттлу «Рекламний Полігон» (осінь, 2020).

27.10.2020

Компанія PepsiCo Ukraine підтримала проєкт «Рекламний Полігон» (осінь, 2020)

 


Компанія PepsiCo Ukraine виступила Офіційним Партнером Креатив-баттлу «Рекламний Полігон» (осінь, 2020).

Оргкомітет Проєкту із захопленням вітає це рішення та відзначає, що ця подія продовжує шляхетну традицію компанії PepsiCo Ukraine щодо підтримки молодіжних проєктів останніми роками в нашій країні.

26.10.2020

Вебінар із учасниками творчого конкурсу 12-го Національного фестивалю соціальної реклами за номінацією «Мій проєкт для громади»

26 жовтня 2020 р. відбувся вебінар із учасниками творчого конкурсу 12-го Національного фестивалю соціальної реклами за номінацією «Мій проєкт для громади».

19.10.2020

АТ «Укргазвидобування» – Офіційний партнер 12-го Національного фестивалю соціальної реклами

 

Найбільше газовидобувне підприємство Центральної та Східної Європи «Укргазвидобування» приєдналося до 12-го Національного фестивалю соціальної реклами та започаткувало спеціальну номінацію для школярів.

З метою підтримки сфери освіти та активізації школярів в регіонах, «Укргазвидобування» ініціювало створення спеціальної освітньої номінації у межах 12 Національного фестивалю соціальної реклами. Номінація «Мій проєкт для громади» об’єднує школярів 24 громад із п’яти областей України для досягнення амбітної мети – виявлення ідей молоді щодо реалізації потенційно необхідних соціальних проєктів у своєму населеному пункті.

03.02.2017

Компанія «ВАВІЛОН» виступає партнером номінації «Соціальна відеореклама» в рамках ювілейного 10-го НФСР.

 

 

 

Суспільству необхідні мотивуючі орієнтири, певні поштовхи, що спонукатимуть людей замислитися над питаннями розвитку, самовдосконалення і майбутнім.
Людські якості та моральні цінності: добро, любов, відкритість, особиста відповідальність...

04.12.2016

10-й Национальный фестиваль социальной рекламы

10-й НФСР состоится 17 февраля 2017 года. Dead-line – 10 февраля 2017 года, в 15-00.

03.12.2016

В Киеве состоялся 12-й Украинский студенческий фестиваль рекламы

12-й Украинский студенческий фестиваль рекламы состоялся. Причем, по всем параметрам. Что особо запомнилось, а что вызывает вопросы?
Первое. Фестиваль в очередной раз подтвердил свою полезность и жизнеспособность. Студентам необходимо развитие, которое они получают в ходе соревнования и общения с профессиональными рекламистами.

 

 

 

СОЦНОВОСТИ
Все новости »
Национальный фестиваль социальной рекламы ® www.socialfestival.in.ua | 2009 | nfsr@ukr.net