НОВОСТИ НФСР

 

КАЛЕНДАРЬ НФСР

 

НФСР В ПРЕССЕ

 

НФСР В ХАРЬКОВЕ

 

ПРЕСС-КОНФЕРЕНЦИИ

 
ОРГАНИЗАТОР
 

 
СООРГАНИЗАТОР
 
 
ОФИЦИАЛЬНЫЙ ПАРТНЕР

 
 
 
ПАРТНЕРЫ
 
 
 
 
 
 

ИНФОРМАЦИОННЫЙ

ПАРТНЕР

 
 
 
ФЕСТИВАЛЬ-ПАРТНЕР
 
 

Вебінар із учасниками творчого конкурсу 12-го Національного фестивалю соціальної реклами за номінацією «Мій проєкт для громади»

26.10.2020

 

 

26 жовтня 2020 р. відбувся вебінар із учасниками творчого конкурсу 12-го Національного фестивалю соціальної реклами за номінацією «Мій проєкт для громади».

Нагадаємо, що цей проєкт започаткований у рамках 12-го НФСР за підтримки компанії АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ». Змістом цього проєкту є конкурс ідей серед школярів у сфері корпоративної соціальної відповідальності, а саме у сферах освіти, охорони довкілля, умов проживання в населених пунктах.

Вебінар почався з привітання від керівника відділу проєктів регіонального розвитку АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» Віталія Чудака. Спікер розповів про основні напрями підтримки компанією проєктів, спрямованих на розвиток громад.

З інформацією про основні тренди української та світової соціальної реклами виступив координатор 12-го НФСР, професор Євгеній Ромат. Він також поінформував слухачів семінару про історію Фестивалю та основні засади організації взаємодії учасників творчого конкурсу «Мій проєкт для громади» та Оргкомітету.

Про роль і основні активності АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» у рамках проведення номінації, що підтримана компанією в рамках 12-го НФСР, розповіла менеджер проєкту Катерина Заровна.

Спікери протягом семінару відповіли на численні питання аудиторії.

У роботі вебінару взяли участь понад 80 осіб. Серед них – школярі, учителі, представники адміністрацій сільських шкіл.

Наступний вебінар призначений на 2 листопада. На ньому представник рекламної індустрії розповість школярам про особливості розробки соціально-рекламних проєктів.

 

 

 

 

СОЦНОВОСТИ
Все новости »
Национальный фестиваль социальной рекламы ® www.socialfestival.in.ua | 2009 | nfsr@ukr.net