НОВОСТИ НФСР

 

КАЛЕНДАРЬ НФСР

 

НФСР В ПРЕССЕ

 

НФСР В ХАРЬКОВЕ

 

ПРЕСС-КОНФЕРЕНЦИИ

 
ОРГАНИЗАТОР
 

 
СООРГАНИЗАТОР
 
 
ОФИЦИАЛЬНЫЙ ПАРТНЕР

 
 
 
ПАРТНЕРЫ
 
 
 
 
 
 

ИНФОРМАЦИОННЫЙ

ПАРТНЕР

 
 
 
ФЕСТИВАЛЬ-ПАРТНЕР
 
 

Новости

31.12.2020

11.09.2021 Проєкт ЄС-МОП і Держслужба України з питань праці підтримали номінацію «Виходь на світло» 16-го УСФР

11.09.2021

Проєкт ЄС-МОП і Державна служба України з питань праці підтримали номінацію «Виходь на світло – декларуй працю!» в межах 16-го Українського студентського фестивалю реклами

Проєкт Європейського Союзу та Міжнародної організації праці «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні» вже другий рік поспіль стає Партнером Українського студентського фестивалю реклами (УСФР). Тематична номінація, що оголошується Проєктом ЄС-МОП – «Виходь на світло – декларуй працю!». Цю подію підтримує і Державна служба України з питань праці.

31.12.2020

10.09.2021 Проєкт ЄС-МОП та Держслужба України з питань праці підтримали номінацію «Працюй безпечно» 16-го УСФР

10.09.2021

Проєкт ЄС-МОП та Державна служба України з питань праці підтримали номінацію «Працюй безпечно - збережи життя й здоров՚я»
в межах 16-го Українського студентського фестивалю реклами


Проєкт Європейського Союзу та Міжнародної організації праці «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні» вкотре став партнером 16-го Українського студентського фестивалю реклами (УСФР) і підтримав проведення конкурсу за додатковою номінацією – «Працюй безпечно - збережи життя й здоров՚я». Цю подію підтримує й Державна служба України з питань праці.

22.12.2020

Визначений склад Журі Креатив-баттлу «Рекламний Полігон» (літо, 2021)!

Як уже повідомлялося раніше, 25-27 червня в Одесі відбудуться заходи традиційного Креатив-баттлу «Рекламний Полігон» (літо, 2021).

Склад Журі цього традиційного хакатону у сфері студентської реклами, як завжди, зірковий!

Так, очолює Журі Креатив-баттлу Костянтин Шнайдер – креативний директор Saatchi & Saatchi Ukraine & Publicis Group Ukraine

21.12.2020

Креатив-баттл «Рекламний Полігон» (літо, 2021) відбудеться!!! Завдяки підтримці компанії PepsiCo Ukraine і партнерів!

Компанія «PepsiCo в Україні» виступає Генеральним Партнером  Креатив-баттлу «Рекламний Полігон» (літо, 2021) вже у п’ятий раз поспіль! Традиційно, ця глобальна соціально відповідальна компанія запропонувала для вирішення проблему збереження довкілля. Це тісно пов’язано і з глобальними цілями компанії щодо збереження довкілля.

20.12.2020

Довгоочікуваний проєкт «Рекламний Полігон» (літо, 2021) відбудеться!!! Завдяки підтримці компанії PepsiCo Ukraine і партнерів!

Чи треба казати, які проблеми в наш час чекають на організаторів подій і проєктів? Правильно! Їх наразі дуже багато! І вони серйозні!

Тим приємніше нам оголосити про проведення чергового Креатив-баттлу «Рекламний Полігон» (літо, 2021)!

Він відбудеться в Одесі, 25-27 червня цього року. Так, це зовсім близько!

17.12.2020

Відбулося засідання круглого столу Європейської Бізнес Асоціації «Качай легальне!»

 

15 грудня відбулося засідання круглого столу Європейської Бізнес Асоціації «Качай легальне!». На засідання розглядалися нагальні питання охорони інтелектуальної власності, проблеми оподаткування продукції, що є її потенційними носіями, а також завершено суддівство із однойменної номінації 12-го НФСР

15.12.2020

Круглий стіл «Качай легальне!»

Європейська Бізнес Асоціація рада запросити вас на онлайн Круглий стіл «Качай легальне!» 15 грудня 2020 року о 14:00, аби обговорити проблему з інтернет піратством в Україні та продемонструвати вдалі зразки соціальної реклами, отримані за результатами партнерської номінації Асоціації в рамках 12-го Національного фестивалю соціальної реклами.

05.12.2020

Samsung Electronics підтримає Національний фестиваль соціальної реклами задля поширення знань про легальний контент

 

Україна є одним із лідерів зі споживання так званого піратського контенту, який поширюється з порушенням авторських прав. Це не тільки завдає шкоди правовласникам, що не отримують винагороди за свою працю, а й негативно впливає на імідж України на світовій арені. Щоб підвищити обізнаність суспільства з цією проблемою та стимулювати завантажувати тільки легальну інформаційну продукцію, «Samsung Electronics Україна» цьогоріч стане одним із партнерів Національного фестивалю соціальної реклами (НФСР).

03.12.2020

Визначений шорт-ліст творчого конкурсу 12-го Національного фестивалю соціальної реклами за номінацією «Мій проєкт для громади»

 

1 грудня 2020 р. відбувся черговий вебінар із учасниками творчого конкурсу 12-го Національного фестивалю соціальної реклами за номінацією «Мій проєкт для громади». Нагадаємо, що цей проєкт започаткований Офіційним Партнером 12-го НФСР –  компанією АТ «Укргазвидобування».

02.12.2020

Майстер-клас для учасників номінації «Качай легальне!» 12-го НФСР

 

Виходить на свою фінішну пряму підготовка до 12-го Національного фестивалю соціальної реклами. Як відомо, партнером Фестивалю виступила Європейської Бізнес Асоціації (Асоціація). Саме цей партнер ініціював у рамках 12-го НФСР номінацію «Качай легальне!», що спрямована на боротьбу з інтернет-піратством у сфері авторського права.

 

 

 

СОЦНОВОСТИ
Все новости »
Национальный фестиваль социальной рекламы ® www.socialfestival.in.ua | 2009 | nfsr@ukr.net