НОВОСТИ НФСР

 

КАЛЕНДАРЬ НФСР

 

НФСР В ПРЕССЕ

 

НФСР В ХАРЬКОВЕ

 

ПРЕСС-КОНФЕРЕНЦИИ

 
ОРГАНИЗАТОР
 

 
СООРГАНИЗАТОР
 
 
ОФИЦИАЛЬНЫЙ ПАРТНЕР

 
 
 
ПАРТНЕРЫ
 
 
 
 
 
 

ИНФОРМАЦИОННЫЙ

ПАРТНЕР

 
 
 
ФЕСТИВАЛЬ-ПАРТНЕР
 
 

Валерій Маковецький та Фокстрот: “Запрошуємо на «Рекламний полігон»!

03.11.2020

Бренд Фокстрот та  його співзасновник Валерій Маковецький разом зі Спілкою рекламістів України запрошують українських студентів ВНЗ будь-якої форми власності позмагатися у рамках креатив-баттлу «Рекламний Полігон» (осінь, 2020).

 

З 2016 року Рекламний Полігон (формат – хакатон) є самостійним проектом, в якому збірні студентські команди вишів (від 4 до 9 учасників) за 48 годин мають розробити рекламну продукцію. У рамках хакатону партнер проєкту - Фокстрот - започаткував для студентів окрему номінацію «ЗаЧЕКінься у білих!», згідно з якою необхідно буде підготувати соціальну рекламу відповідно до брифу партнера.

 

16 листопада 2020 року о 10 годині буде оголошено старт «Рекламного полігону» (осінь, 2020) і розкрито суть номінації від Фокстрот. Дедлайн для виконаних робіт  –  11 година 18 листопада 2020 року.

 

Протягом 2 днів студентам пропонується створити відповідно до наданого брифу соціальну рекламу, що переконає покупця дбати про свої споживчі права.

 

Як зазначив Валерій Маковецький, голова наглядової ради Foxtrot:

— Відповідальність перед клієнтом  –  наша конкурентна перевага та соціальна місія. Ми віримо, що споживач цінує це, адже цінності “безпека”, “здоров'я”, “раціональність”  трансформуються в довіру до бренду, який є надійним захисником споживача  на ринку електротехніки. Адже ризики купити сіре - високі, бо ринок смартфонів в Україні, наприклад, на  30% занурений в тінь. Ми хочемо залучити до просвітництва споживачів й талановиту молодь та будемо вдячні за цікаві ідеї.

 Фокстрот оцінить творчість студентів разом із Журі, яке очолює  Коста Шнайдер, креативний директор Saatchi & Saatchi Ukraine та володар нагород міжнародних фестивалів Epica, Eurobest, Red Dot Award, Golden Drum, AD “Найкреативнішим агентством України 2019 року”.

 

Координатор проекту Креатив-баттл «Рекламний Полігон», голова Спілки рекламістів України, професор Євген Ромат зауважив:

— Ми з величезним задоволенням продовжуємо співпрацю з Валерієм Маковецьким і брендом Фокстрот, що вже неодноразово виступали Партнером молодіжних рекламних проєктів. Хочемо зазначити соціальну значущість проблем дотримання вимог законодавства, формування засад цивілізованого ринку та поваги до прав споживача та інтелектуальної власності. На нас очікує цікаве творче змагання студентів!

 

19 листопада буде оголошено підсумки творчих змагань у рамках «Рекламного Полігону», у тому числі і переможця номінації від Фокстрот.

 

Рекламний полігон - це безпечно! Усі заходи  –  від завдання до церемонії нагородження  –  пройдуть у режимі онлайн у зв’язку з епідеміологічною ситуацією у країні. 

 

Зручно! Проєкти рекламних кампаній надходитимуть електронною поштою. Всі інтерактивні процедури відбуватимуться з залученням платформи Zoom.

Круто! У складі Журі «Рекламного Полігону» (осінь 2020) задіяні провідні українські рекламісти та представники Партнерів проєкту. 

Вигідно! Студенти, які братимуть участь у проєкті, матимуть кейс для власного портфоліо. Одночасно з цим вони “засвітяться” перед провідними рекламістами країни. А переможець (креативна команда) отримають крутий приз від Партнера  номінації.

 

Партнери спеціальної номінації: Фокстрот та Валерій Маковецький, голова наглядової ради ТМ “Фокстрот”.

 

Офіційний сайт Українського студентського фестивалю реклами – www.studfestival.com.ua.

 

Офіційний сайт Національного фестивалю соціальної реклами – www.socialfestival.in.ua.

 

 

 

СОЦНОВОСТИ
Все новости »
Национальный фестиваль социальной рекламы ® www.socialfestival.in.ua | 2009 | nfsr@ukr.net