НОВОСТИ НФСР

 

КАЛЕНДАРЬ НФСР

 

НФСР В ПРЕССЕ

 

НФСР В ХАРЬКОВЕ

 

ПРЕСС-КОНФЕРЕНЦИИ

 
ОРГАНИЗАТОР
 

 
СООРГАНИЗАТОР
 
 
ОФИЦИАЛЬНЫЙ ПАРТНЕР

 
 
 
ПАРТНЕРЫ
 
 
 
 
 
 

ИНФОРМАЦИОННЫЙ

ПАРТНЕР

 
 
 
ФЕСТИВАЛЬ-ПАРТНЕР
 
 

Компанія PepsiCo Ukraine підтримала проєкт «Рекламний Полігон» (осінь, 2020)

27.10.2020


Компанія PepsiCo Ukraine виступила Офіційним Партнером Креатив-баттлу «Рекламний Полігон» (осінь, 2020).

Оргкомітет Проєкту із захопленням вітає це рішення та відзначає, що ця подія продовжує шляхетну традицію компанії PepsiCo Ukraine щодо підтримки молодіжних проєктів останніми роками в нашій країні. Так, ця соціальна відповідальна компанія з 2012 р. неодноразово надавала допомогу таким проєктам, як Український студентський фестиваль реклами, Національний фестиваль соціальної реклами та «Рекламний Полігон».

При цьому вагома підтримка проєктів у кожному випадку супроводжувалася потужними просвітніми кампаніями екологічного спрямування, аудиторією яких виступала студентська та шкільна молодь України.

Слід відзначити, що основна тематика ініційованих компанією PepsiCo Ukraine номінацій указаних вище проєктів відповідає глобальним пріоритетам PepsiCo. Це – боротьба за чисте та безпечне довкілля, сталий розвиток та ефективне використання природних ресурсів.

Оргкомітет Креатив-баттлу «Рекламний Полігон» (осінь, 2020) інформує потенційних учасників, що події Проєкту відбудуться в режимі онлайн з 16 по 18 листопада 2020 р.!

Нагадаємо, що раніше про офіційне партнерство із Проєктом оголосила також Група компаній «Фокстрот».

Творча битва (creative battle) обіцяє бути цікавою!!!

Умови участі команд у Проєкті – у Положенні про Креатив-баттла «Рекламний Полігон» (осінь, 2020), що розміщено на Офіційному сайті УСФР www.studfestival.com.ua

 

 

 

СОЦНОВОСТИ
Все новости »
Национальный фестиваль социальной рекламы ® www.socialfestival.in.ua | 2009 | nfsr@ukr.net