НОВОСТИ НФСР

 

КАЛЕНДАРЬ НФСР

 

НФСР В ПРЕССЕ

 

НФСР В ХАРЬКОВЕ

 

ПРЕСС-КОНФЕРЕНЦИИ

 
ОРГАНИЗАТОР
 

 
СООРГАНИЗАТОР
 
 
ОФИЦИАЛЬНЫЙ ПАРТНЕР

 
 
 
ПАРТНЕРЫ
 
 
 
 
 
 

ИНФОРМАЦИОННЫЙ

ПАРТНЕР

 
 
 
ФЕСТИВАЛЬ-ПАРТНЕР
 
 

«Київстар» дарує казку самотнім дітям

24.12.2012

 

До дня Святого Миколая національний мобільний оператор «Київстар» організував свято для 1 500 вихованців, які живуть та навчаються у 12 підшефних інтернатах. Для них співробітники компанії самі записали казки, які діти будуть слухати на ніч у затишних щойно відремонтованих спальних кімнатах, та підготували святкову виставу.

 

На День Святого Миколая батьки в Україні вночі кладуть дітям подарунки під подушки, аби діти відчували їхню любов та турботу. Саме тому цей день співробітники «Київстар» вирішили перетворити на справжнє свято для 1 500 вихованців 12 підшефних інтернатів по всій Україні, де живуть та навчаються діти.

 

Підготовку до свята розпочали за півроку. Спочатку «Київстар» відремонтував спальні кімнати та кімнати відпочинку у кожному з 12 інтернатів. Коштом компанії також були закуплені необхідні меблі, музичні центри та ліхтарики із зірковим небом. До того ж співробітники компанії самі зібрали кошти, аби закупити найнеобхідніше. Тож на зібрані кошти, а це понад чверть мільйона гривень, куплять речі, потрібні для затишного сну – постільну білизну, подушки, ковдри.

 


Але це не все. Тому що, коли все це було зроблено, співробітники компанії побачили, що своїм дітям вони перед тим, як побажати добраніч, розповідають казки, вкривають ковдрою і дитинка спокійно спить. А у дитячому будинку цього зробити для всіх дітей не можливо, на жаль. Тому вони спеціально записали 22 народних та авторських казки, щоб діти могли їх слухати на ніч.

 

Директор з корпоративних зв’язків «Київстар» Жанна Пархоменко:

«Цінність цього проекту в тому, що до значної корпоративної допомоги дітям-сиротам, яку зробив «Київстар» як компанія, долучилися співробітники. Вони не тільки зібрали понад 250 тисяч гривень, на які будуть закуплені необхідні для дітей постіль та білизна, а й віддали свій час, зусилля та душевне тепло, які вклали у 22 аудіо-казки та новорічний спектакль».


Факти щодо проекту:

- Презентували проект у Васильківській ЗОШІ І-ІІ ст., де мешкає близько 120 дітей. Для вихованців та гостей закладу провели екскурсію по щойно відремонтованим кімнатам, подарували аудіо диски та показали веселу святкову виставу «Новорічні пригоди Незнайки», у який взяли участь 15 співробітників компанії.

- Записано 22 народні та авторські казки.

- Аудіо-акторами стали 60 співробітників компанії, які проїхали 15 000 кілометрів та віддали для запису 80 годин власного часу.

- Загалом проектом охоплено 12 інтернатів: Васильківська спеціальна ЗОШІ І-ІІ ст.; Миколаївська школа-інтернат № 3; Вінницький спеціалізований будинок дитини з ураженнями ЦНС та порушеннями психіки з центром медико-соціальної реабілітації; Львівська комунальна школа-інтернат № 2; Володимир-Волинський інтернат для дітей-сиріт; Хмельницький дошкільний дитячий будинок спеціального призначення; Івано-Франківська школа-інтернат для дітей-сиріт; дитячий будинок №2 міста Севастополь; Шевченківський дитячий будинок-інтернат (Харківський р-н.); дитячий будинок «Берегиня» (м. Дніпропетровськ); Вільшанський дитячий будинок-інтернат (Закарпатська обл.); Тернопільський обласний спеціальний навчально-виховний комплекс (с. Нове Село Підволочиського р-ну.)

- Загалом на благодійні ініціативи компанії для дітей-сиріт у 2012 році витрачено понад 750 тис. грн.

- Допомога дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківської опіки, здійснюється «Київстар» з 2004 року у рамках всеукраїнської благодійної ініціативи «Для людей, для країни!».

- За весь період існування компанії на соціальні ініціативи витрачено близько 200 мільйонів гривень.

 

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»

 

Довідка про благодійну ініціативу «Для людей, для країни!»:

Загальнонаціональна благодійна ініціатива «Київстар» «Для людей, для країни!» триває вже майже 10 років і спрямована на допомогу дітям з особливими потребами та дітям, позбавлених батьківського піклування. Ініціатива компанії має на меті сприяти їх активній інтеграції до суспільного життя та надати нові можливості у навчанні та розвитку. У рамках ініціативи "Київстар" системно допомагає 40 інтернатам та дитячим будинкам з усіх регіонів України, в яких живуть і навчаються понад 5000 дітей та юнаків. З 2009 року в компанії активно розвивається волонтерський рух. Співробітники «Київстар», добровільно беручи участь у соціальних і благодійних ініціативах компанії, на власному прикладі демонструють застосування на практиці філософії активної турботи. Щороку волонтери компанії не тільки збирають подарунки підшефним, а й власноруч готують дітям святкові вистави. В 2011 році стартував новий проект "Київстар" для дітей, що мають проблеми з опорно-руховим апаратом. У 10 школах-інтернатах по всій країні "Київстар" облаштував мультимедійні кімнати, а також разом з експертами створив серію відео майстер-класів з професійної орієнтації для дітей та юнаків з порушенням опорно-рухового апарату.


Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»

«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».


«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.


«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua, www.beeline.ua, www.vimpelcom.com

 

 

 

СОЦНОВОСТИ
Все новости »
Национальный фестиваль социальной рекламы ® www.socialfestival.in.ua | 2009 | nfsr@ukr.net