НОВОСТИ НФСР

 

КАЛЕНДАРЬ НФСР

 

НФСР В ПРЕССЕ

 

НФСР В ХАРЬКОВЕ

 

ПРЕСС-КОНФЕРЕНЦИИ

 
ОРГАНИЗАТОР
 

 
СООРГАНИЗАТОР
 
 
ОФИЦИАЛЬНЫЙ ПАРТНЕР

 
 
 
ПАРТНЕРЫ
 
 
 
 
 
 

ИНФОРМАЦИОННЫЙ

ПАРТНЕР

 
 
 
ФЕСТИВАЛЬ-ПАРТНЕР
 
 

Компанія LG Electronics допомагає маленьким пацієнтам НДСЛ «ОХМАТДИТ»

27.04.2013
lg_01

КИЇВ, 24 квітня 2013р. – Сьогодні в рамках проекту «Краплина крові – життя людини» компанія LG Electronics (LG) оголосила про початок співпраці з Національною дитячою спеціалізованою лікарнею «ОХМАТДИТ». Також цього дня було проведено акцію зі збору донорської крові.

 

Протягом двох років компанія LG Electronics розповідає про важливість донорського руху в Україні. Проект «Краплина крові – життя людини» допоміг донести думку про необхідність відновлення інституту добровільного донорства в Україні й показати, що кров одного донора може врятувати життя одразу декільком людям. На жаль, із дітьми ситуація ще більш складна – для лікування маленьких пацієнтів потрібна кров кількох донорів. При цьому гостра потреба дітей в донорській крові до сих пір залишається без належної уваги.

 

Щоб розповісти українцям про гостру нестачу донорської крові в дитячих медичних закладах, LG Electronics продовжує працювати над проектом «Краплина крові – життя людини». 2013 року він проходитиме в Національній дитячій спеціалізованій лікарні «ОХМАТДИТ». Перша спільна акція компанії LG Electronics та НДСЛ «ОХМАТДИТ» відбулася сьогодні.

 

 

Коментує Ірина Хворостяна, директор з маркетингу компанії LG Electronics: «Незалежно від нашого соціального статусу, ми перш за все залишаємося людьми. Всі ми маємо батьків, у багатьох із нас є діти, і кожному з нас болить, коли діти хворіють. На жаль, таке трапляється, і якщо дорослий не в змозі запобігти цій хворобі, то повинен зробити все можливе для якнайшвидшого одужання дитини. Цього року ми звернули увагу на дитячу клініку «ОХМАТДИТ». Згідно зі статистикою, серед більше 18 тисяч дітей, які були пацієнтами лікарні 2012 року, майже 11 тисяч потребували донорської крові, а більше 1000 дітям вона потрібна регулярно! Враховуючи, що «ОХМАТДИТ» є клінікою національного значення, сюди привозять дітей з усієї України. Дуже часто вони потребують донорської крові. Саме тому ми сьогодні підписуємо з «ОХМАТДИТом» Меморандум про співробітництво. Ми почали підтримувати лікарню і донорськими акціями, і купівлею необхідного обладнання».

 

 

«Я думаю, що нинішня акція має і суспільний, і медичний і у деякій мірі політичний характер, – вважає Юрій Іванович Гладуш, головний лікар НДСЛ «ОХМАТДИТ». – Оскільки український народ заявив про те, що зараховує себе до європейських, то наші вчинки також повинні бути європейськими. Тому я думаю, що сьогоднішня акція є дуже важливою. Кров – це ліки, які рятують життя. На жаль, досі наука не знає, як замінити ці ліки. Тому сьогодні ми, всі, хто бере участь у цій акції, заявляємо, що ми – українці, ми – європейці, ми хочемо допомагати собі, своїй родині і своїй країні. І я дуже вдячний компанії LG Electronics, що стала ініціатором цієї акції».

 

 

Нинішню донорську акцію підтримала також Народна артистка України Ніна Матвієнко, яка прийшла в «ОХМАТДИТ» разом із дочкою Антоніною. «Сьогодні на вулицях України ми бачимо дедалі менше дітей, - каже Ніна Матвієнко. – Нація перебуває в украй тяжкому стані. Для того, щоб оздоровити націю, не достатньо матеріальних благ, необхідна духовність. Ніхто не розповідає про те, як зберегти здоров’я дитини, яким він має бути, як він має ставитися до цього світу… І такі акції зі збору крові – це те, що рятує життя тисяч діток».

 

«Колись і мені довелося лежати зі своєю дитиною в НДСЛ «ОХМАТДИТ». Я бачила, що швидка приїжджає сюди що п’ять хвилин. Це спонукало мене підтримати сьогоднішню акцію, – каже співачка Антоніна Матвієнко. – Можна тільки уявити собі, скільком дітям потрібна допомога. Однак здаючи кров, ми допомагаємо не лише малюкам, а й собі. Адже таким чином на організм очищується й оновлюється».

 

 

З нагоди підписання Меморандуму про співробітництво компанії LG Electronics і НДСЛ «ОХМАТДИТ» в актовій залі лікарні відбулася прес-конференція, на якій було також оголошено конкурс для журналістів на найкраще висвітлення теми браку донорської крові в Україні. Детальну інформацію про конкурс можна отримати на сайті donor.lge.ua.

 

 

 

Компанія LG Electronics, Inc (KSE: 066570.KS) – світовий лідер і новатор у галузі мобільного зв'язку, споживчої та побутової електроніки. Ключовими продуктами компанії є телевізори, аудіо та відеотехніка, мобільні телефони, кондиціонери, пилососи та пральні машини. У компанії LG працює понад 93 000 людей на більш ніж 120 підприємствах по всьому світу. У 2010 році обсяг світових продажів компанії склав 48,2 мільярди доларів США.

Компанія LG складається з чотирьох підрозділів: Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning & Energy Solution (АЕ). LG є одним з провідних світових виробників плоскопанельних телевізорів, мобільних пристроїв, кондиціонерів, пральних машин і холодильників.

LG підписала довгострокову угоду про глобальне та технологічне партнерстві з Formula 1 ™, в рамках якого отримала ексклюзивні маркетингові права офіційного постачальника споживчої електроніки, мобільних телефонів і систем обробки даних для одного з найбільших спортивних заходів. Для отримання додаткової інформації відвідайте, будь ласка, сайт www.lg.com/ua або неформальний корпоративний блог компанії LG Electronics в Україні http://blog.lge.ua.

 

ПРО НДСЛ «ОХМАТДИТ»

НДСЛ «ОХМАТДИТ» - це найбільший в Україні лікувально-профілактичний заклад, який об'єднав у собі всі галузі педіатрії (у т.ч. гематологію, неврологію, ендокринологію, неонаталогію) та дитячої хірургії. Діти з найбільш складними клінічними випадками надходять у спеціалізовані відділення лікарні, де мають можливість отримати консультації досвідчених фахівців. Методики обстеження, що застосовуються в лабораторіях лікарні, відповідають останнім досягненням медичної науки і часто не мають аналогів в Україні.

 

 

 

СОЦНОВОСТИ
Все новости »
Национальный фестиваль социальной рекламы ® www.socialfestival.in.ua | 2009 | nfsr@ukr.net