НОВОСТИ НФСР

 

КАЛЕНДАРЬ НФСР

 

НФСР В ПРЕССЕ

 

НФСР В ХАРЬКОВЕ

 

ПРЕСС-КОНФЕРЕНЦИИ

 
ОРГАНИЗАТОР
 

 
СООРГАНИЗАТОР
 
 
ОФИЦИАЛЬНЫЙ ПАРТНЕР

 
 
 
ПАРТНЕРЫ
 
 
 
 
 
 

ИНФОРМАЦИОННЫЙ

ПАРТНЕР

 
 
 
ФЕСТИВАЛЬ-ПАРТНЕР
 
 

9 грудня 2010 року у Міжнародний день боротьби з корупцією почнеться V Національний фестиваль соціальної реклами.

27.09.2010

У Всесвітній день Боротьби з корупцією 9 грудня 2010 року під  патронатом Урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики А. Й. БОГДАНА пройде V Національний фестиваль соціальної реклами, топ-темою якого визначено: «Держава проти корупції».

Планується, що у заході візьмуть більш ніж 4 тисячі осіб, 70 % відсотків із них – молоді соціально активні люди. Роботи  в номінації найкраща соціальна відеореклама, аудіо, зовнішня, друкована та інтернет-реклама будуть відзначені Урядовим уповноваженим з питань антикорупційної політики та розміщені на провідних теле-радіо каналах та біллбордах по всій території України.

«Загальновідомо, що корупція призводить до економічних втрат, політичної нестабільності, іноді, навіть загрожуючи існуванню держави. Це явище веде до ерозії моральних цінностей, підриває довіру до державних інституцій, породжує бідність. Оскільки, суспільство сьогодні є толерантним до корупційних проявів, необхідно ситуацію змінювати, знайти спосіб донести до свідомості громадян вигідну модель вирішення питань у некорупційний спосіб. Тому, запровадження такого заходу, як соціальна реклама, присвячена питанням протидії корупції, може стати дієвим інструментом на шляху нашого суспільства до доброчесності. На мою думку, це дозволить широкому колу громадян зайвий раз замислитися над проблемами корупції в нашій країні, над тим, як може їй протистояти кожен із нас» - коментуючи подію, зазначив Андрій БОГДАН.

До складу суддівської комісії під головуванням Андрія БОГДАНА увійдуть керівники державних установ залучених до боротьби з корупцією.

 

Источник: www.kmu.gov.ua

 

 

 

СОЦНОВОСТИ
Все новости »
Национальный фестиваль социальной рекламы ® www.socialfestival.in.ua | 2009 | nfsr@ukr.net