НОВОСТИ НФСР

 

КАЛЕНДАРЬ НФСР

 

НФСР В ПРЕССЕ

 

НФСР В ХАРЬКОВЕ

 

ПРЕСС-КОНФЕРЕНЦИИ

 
ОРГАНИЗАТОР
 

 
СООРГАНИЗАТОР
 
 
ОФИЦИАЛЬНЫЙ ПАРТНЕР

 
 
 
ПАРТНЕРЫ
 
 
 
 
 
 

ИНФОРМАЦИОННЫЙ

ПАРТНЕР

 
 
 
ФЕСТИВАЛЬ-ПАРТНЕР
 
 

10.09.2021 Проєкт ЄС-МОП та Держслужба України з питань праці підтримали номінацію «Працюй безпечно» 16-го УСФР

31.12.2020

10.09.2021

Проєкт ЄС-МОП та Державна служба України з питань праці підтримали номінацію «Працюй безпечно - збережи життя й здоров՚я»
в межах 16-го Українського студентського фестивалю реклами


Проєкт Європейського Союзу та Міжнародної організації праці «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні» вкотре став партнером 16-го Українського студентського фестивалю реклами (УСФР) і підтримав проведення конкурсу за додатковою номінацією – «Працюй безпечно - збережи життя й здоров՚я». Цю подію підтримує й Державна служба України з питань праці.


«Щороку у світі трапляються мільйони нещасних випадків на роботі. Це не лише величезні страждання для працівників і їхніх сімей, але й колосальні збитки для підприємств і країн загалом. Підтримуючи цю номінацію, ми хочемо донести до нинішніх і майбутніх працівників і роботодавців, що безпека і здоров’я на роботі – це мотивовані і продуктивні працівники, а значить більш сталі і конкурентоздатні бізнеси. З нетерпінням чекаємо на креативні роботи студентів!», – зазначив менеджер Проєкту ЄС-МОП Антоніу Сантуш.
Минулого року на УСФР дебютувала номінація «Найкраще відео про безпеку і здоров՚я на роботі». Цього року ми розширили її і будемо чекати на тільки на відео, а й на плакати. Вона має на меті:
• підвищити обізнаність працівників про їхнє право на безпечні, здорові умови праці;
• інформувати роботодавців про переваги безпечної та здорової праці для бізнесу;
• пропагувати ідею важливості безпечних та здорових умов праці серед молодих людей, які скоро стануть працівниками або відкриють власну справу.

Голова Спілки рекламістів України, координатор 16-го УСФР, професор Євген Ромат відзначив таке:
– Хочу висловити свою вдячність Проєкту Європейського Союзу та Міжнародної організації праці «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні». Шановні Партнери оголошують вже другу свою номінацію на 16-му УСФР – «Працюй безпечно - збережи життя й здоров՚я». Вважаю, що немає нічого важливішого, ніж безпека життя та здоров’я наших людей. Тому ця проблематика залишається суперактуальною.


– Людське життя – найвища соціальна цінність, – наголосив т.в.о. Голови Державної служби України з питань праці Віталій Сажієнко, – Підвищення рівня превентивної культури, знань і навичок у сфері безпеки та здоров’я працівників необхідно починати зі шкільного віку із застосуванням методів підготовки, у тому числі інтерактивних комп’ютерних технологій і програм. Це повинна бути свого роду національна програма, яка буде стосуватися всього населення – від школярів, студентів вищих навчальних закладів до працюючої людини. Вона повинна бути наскрізною та йти протягом всього трудового життя людини, щоб закласти у свідомості людини правила безпеки.


Безпека та здоров’я працівників є невід’ємною складовою забезпечення гармонійного розвитку суспільства. Саме тому важливо пам’ятати, що підвищення рівня культури у сфері безпеки праці в суспільстві – це запорука збереження здоров’я та життя працівників.


Детальна інформація про умови конкурсу за цією номінацією згодом буде викладена у креативному брифі.


Оргкомітет 16-го УСФР інформує потенційних учасників, що прийом фестивальних робіт розпочався! Заключні заходи відбудуться 19 листопада 2021 р. в Києві!

Довідкова інформація:
16usfr@ukr.net   м. т. + 38 050 889 02 59 (проєкт-менеджер Алла Запруднова).

 

 

 

СОЦНОВОСТИ
Все новости »
Национальный фестиваль социальной рекламы ® www.socialfestival.in.ua | 2009 | nfsr@ukr.net