НОВОСТИ НФСР

 

КАЛЕНДАРЬ НФСР

 

НФСР В ПРЕССЕ

 

НФСР В ХАРЬКОВЕ

 

ПРЕСС-КОНФЕРЕНЦИИ

 
ОРГАНИЗАТОР
 

 
СООРГАНИЗАТОР
 
 
ОФИЦИАЛЬНЫЙ ПАРТНЕР

 
 
 
ПАРТНЕРЫ
 
 
 
 
 
 

ИНФОРМАЦИОННЫЙ

ПАРТНЕР

 
 
 
ФЕСТИВАЛЬ-ПАРТНЕР
 
 

Довгоочікуваний проєкт «Рекламний Полігон» (літо, 2021) відбудеться!!! Завдяки підтримці компанії PepsiCo Ukraine і партнерів!

20.12.2020

Чи треба казати, які проблеми в наш час чекають на організаторів подій і проєктів? Правильно! Їх наразі дуже багато! І вони серйозні!

Тим приємніше нам оголосити про проведення чергового Креатив-баттлу «Рекламний Полігон» (літо, 2021)!

Він відбудеться в Одесі, 25-27 червня цього року. Так, це зовсім близько!

Що дозволяє нам анонсувати подію, що відбудеться невдовзі?

По-перше, всі команди-ветерани в особі їх керівників були попереджені заздалегідь про терміни проведення креатив-баттлу.

По-друге, як і всі масштабні проєкти, «Рекламний Полігон» потребує певного комплексу організаційних (і не тільки організаційних) рішень!

І основним у цій низці стратегічних факторів стало рішення Компанії PepsiCo Ukraine виступити Офіційним Партнером Креатив-баттлу «Рекламний Полігон» (літо, 2021). Оргкомітет Проєкту із захопленням вітає цей факт і відзначає, що ця подія продовжує шляхетну традицію компанії PepsiCo Ukraine щодо підтримки молодіжних проєктів останніми роками в нашій країні. Так, ця соціальна відповідальна компанія вже 4 (чотири!) роки неодноразово надавала допомогу таким проєктам, як «Рекламний Полігон», Український студентський фестиваль реклами та Національний фестиваль соціальної реклами.

Закладом вищої освіти, що стає співорганізатором креатив-баттлу стає цього року Одеська національна академія харчових технологій. Як усі, мабуть, пам’ятають, ОНАХТ разом із Спілкою рекламістів України відкривав в Одесі серію «виїзних» «Полігонів» у 2017 р.

Генеральним медіа-партнером виступив головний портал соціальної проблематики в Україні «Соцпортал».

Формат участі в Креатив-баттлі «Рекламний Полігон» (літо, 2021) буде цього разу «гібридним». Бажаючі можуть виступати, як безпосередньо, в Одесі, так і онлайн (через Zoom).

І ще одна хороша новина! Свою згоду очолити Журі Креатив-баттлу надав незмінний із 2017 року Голова Журі – Костянтин Шнайдер – креативний директор Saatchi & Saatchi Ukraine & Publicis Groupe Ukraine.

Умови участі команд у Проєкті – у Положенні про Креатив-баттла «Рекламний Полігон» (літо, 2021), що розміщено на Офіційному сайті УСФР www.studfestival.com.ua

Чекаємо учасників! Найкреативніших! Найпрофесійніших! Найамбітніших!

 

Оргкомітет

 

Заявка на участь

+38-050-343-43-21

advpoligon2021@ukr.net

 

 

 

СОЦНОВОСТИ
Все новости »
Национальный фестиваль социальной рекламы ® www.socialfestival.in.ua | 2009 | nfsr@ukr.net