НОВОСТИ НФСР

 

КАЛЕНДАРЬ НФСР

 

НФСР В ПРЕССЕ

 

НФСР В ХАРЬКОВЕ

 

ПРЕСС-КОНФЕРЕНЦИИ

 
ОРГАНИЗАТОР
 

 
СООРГАНИЗАТОР
 
 
ОФИЦИАЛЬНЫЙ ПАРТНЕР

 
 
 
ПАРТНЕРЫ
 
 
 
 
 
 

ИНФОРМАЦИОННЫЙ

ПАРТНЕР

 
 
 
ФЕСТИВАЛЬ-ПАРТНЕР
 
 

Майстер-клас для учасників номінації «Качай легальне!» 12-го НФСР

02.12.2020

 

Майстер-клас для учасників номінації «Качай легальне!» 12-го НФСР

Виходить на свою фінішну пряму підготовка до 12-го Національного фестивалю соціальної реклами. Як відомо, партнером Фестивалю виступила Європейської Бізнес Асоціації (Асоціація). Саме цей партнер ініціював у рамках 12-го НФСР номінацію «Качай легальне!», що спрямована на боротьбу з інтернет-піратством у сфері авторського права.

26 листопада 2020 р. відбувся перший вебінар за проблематикою вказаної номінації. У форматі Zoom-конференції з учасниками вебінару зустрілися спікери, а саме менеджер Комітету побутової електротехніки Асоціації Вікторія Куликова, юрист Дмитро Терземан, а також керівник PR-відділу ГК «Фокстрот» Алевтина Белецька.

Під час он-лайн зустрічі Вікторія Куликова розповіла про сутність та історію проблеми. Вона навела у своєму виступі багатий відео- та віжуал-матеріал. Дмитро Терземан сфокусувався на правових аспектах проблеми. Алевтина Белецька надала слухачам комплексну картину ситуації, що склалася на українському ринку побутової електротехніки та деяких нюансах його державного регулювання.

Майстер-клас пройшов в інтенсивному діалоговому режимі! Спікери відповіли на численні питання учасників вебінару.

Наприкінці пролунало побажання присутнім перемогти в номінації та вибороти приз – сучасний смартфон, що буде наданий переможцю учасником Комітету побутової електротехніки Асоціації - компанією «Samsung Electronics Україна».

 

 

 

СОЦНОВОСТИ
Все новости »
Национальный фестиваль социальной рекламы ® www.socialfestival.in.ua | 2009 | nfsr@ukr.net