НОВОСТИ НФСР

 

КАЛЕНДАРЬ НФСР

 

НФСР В ПРЕССЕ

 

НФСР В ХАРЬКОВЕ

 

ПРЕСС-КОНФЕРЕНЦИИ

 
ОРГАНИЗАТОР
 

 
СООРГАНИЗАТОР
 
 
ОФИЦИАЛЬНЫЙ ПАРТНЕР

 
 
 
ПАРТНЕРЫ
 
 
 
 
 
 

ИНФОРМАЦИОННЫЙ

ПАРТНЕР

 
 
 
ФЕСТИВАЛЬ-ПАРТНЕР
 
 

АТ «Укргазвидобування» – Офіційний партнер 12-го Національного фестивалю соціальної реклами

19.10.2020

Прес-реліз 19.10.2020

 

 

Найбільше газовидобувне підприємство Центральної та Східної Європи «Укргазвидобування» приєдналося до 12-го Національного фестивалю соціальної реклами та започаткувало спеціальну номінацію для школярів.

 

Акціонерне товариство «Укргазвидобування» є соціально відповідальним державним підприємством, що активно та системно підтримує громади в регіонах своєї господарської діяльності, інвестуючи у забезпечення якісного рівня освіти, удосконалення сфери охорони здоров’я та у всебічний розвиток населених пунктів і спільнот. Однією із пріоритетних цілей сталого розвитку, визначених товариством для реалізації проєктів корпоративної соціальної відповідальності, є Ціль 4: Забезпечення всеохоплюючої і справедливої якісної освіти та заохочення можливості навчання впродовж усього життя для всіх. З метою підтримки сфери освіти та активізації школярів в регіонах, «Укргазвидобування» ініціювало створення спеціальної освітньої номінації у межах 12 Національного фестивалю соціальної реклами (далі – НФСР).

 

Номінація «МІЙ ПРОЄКТ ДЛЯ ГРОМАДИ» об’єднує школярів 24 громад із п’яти областей України для досягнення амбітної мети – виявлення ідей молоді щодо реалізації потенційно необхідних соціальних проєктів у своєму населеному пункті.

 

Як зауважив начальник відділу проєктів регіонального розвитку АТ «Укргазвидобування» Віталій Чудак: — Участь «Укргазвидобування» у даному Фестивалі в якості партнера відкриває додаткові можливості для розвитку молоді в регіонах нашої виробничої діяльності. Активності у номінації «Мій проєкт для громади» є своєрідною платформою для підвищення зацікавленості школярів у соціальному житті громади, навчання у сфері сталого розвитку та соціальної відповідальності, і, звісно, отримання нових знань та навичок презентації своїх ініціатив та проєктів для підвищення рівня життя рідної громади.

 

Координатор 12-го НФСР професор Євгеній Ромат підкреслив: — Участь таких компаній, як АТ «Украгазвидобуання» в освітніх соціальних проєктах свідчить про позитивні зрушення в плані відношення бізнесу до соціуму та своєї господарської діяльності. Відповідальний бізнес в Україні – це вже сьогодні! Приємно, що така потужна виробнича компанія, як АТ «Укргазвидобування» виступає ініціатором змін щодо популяризації КСВ в регіонах і надає соціальні інвестиції в освіту молоді! У талановиту, свідому молодь, якій важливо жити та творити тут - в Україні!».

 

Проєкт триває з 1 жовтня по 9 грудня 2020 р. та, окрім конкурсної програми, містить серію майстер-класів від провідних фахівців у сфері реклами та особисті консультації для учасників щодо створення інформаційної кампанії та презентації своєї ідеї проєкту для розвитку громади.

Наразі етап реєстрації команд завершено. Учасники вже ознайомилися з концепцією сталого розвитку та визначилися з напрямом свого майбутнього соціального проєкту. Попереду – освітня програма, професійні консультації з лідерами рекламного ринку, підготовка презентацій проєктів та визначення переможців.

Церемонія нагородження переможців 12-го НФСР відбудеться 9 грудня 2020 р. в Палаці мистецтв «Український дім».

Творчої наснаги та плідних соціальних наробок учасникам Фестивалю!

 

 

 

СОЦНОВОСТИ
Все новости »
Национальный фестиваль социальной рекламы ® www.socialfestival.in.ua | 2009 | nfsr@ukr.net