НОВОСТИ НФСР

 

КАЛЕНДАРЬ НФСР

 

НФСР В ПРЕССЕ

 

НФСР В ХАРЬКОВЕ

 

ПРЕСС-КОНФЕРЕНЦИИ

 
ОРГАНИЗАТОР
 

 
СООРГАНИЗАТОР
 
 
ОФИЦИАЛЬНЫЙ ПАРТНЕР

 
 
 
ПАРТНЕРЫ
 
 
 
 
 
 

ИНФОРМАЦИОННЫЙ

ПАРТНЕР

 
 
 
ФЕСТИВАЛЬ-ПАРТНЕР
 
 

Компанія «ВАВІЛОН» виступає партнером номінації «Соціальна відеореклама» в рамках ювілейного 10-го НФСР.

03.02.2017

 

Компанія «ВАВІЛОН» виступає партнером номінації «Соціальна відеореклама» в рамках ювілейного 10-го Національного Фестивалю Соціальної Реклами.

В рамках проекту «Дивись українське – твори своє майбутнє!», ініціаторами якого виступають компанія «ВАВІЛОН» та Асоціація «Сприяння розвитку кінематографа в Україні – дивись українське!», спираючись на формат та відповідно до місії та задач проекту, в саме сприяння розкриттю людського потенціалу та формування тенденції сталого розвитку українського суспільства, «ВАВІЛОН» виступає партнером Національного фестивалю соціальної реклами та оголошує спеціальну відзнаку та грошову винагороду переможцям (1, 2 та 3 місце) в номінації фестивалю «Соціальна відеореклама»

Головні вимоги до робіт учасників в номінації.

Суспільству необхідні мотивуючі орієнтири, певні поштовхи, що спонукатимуть людей замислитися над питаннями розвитку, самовдосконалення і майбутнім.
Людські якості та моральні цінності: добро, любов, відкритість, особиста відповідальність; громадянські цінності: свобода, гідність, справедливість – ці категорії мають стати орієнтиром сучасних суспільних правил та норм. Розкриття людського потенціалу, перехід від стану виживання до стану розвитку, сприятимуть сталому розвитку та модернізації країни. Розвиток потребує громадянської активності та певного стану суспільної моралі. Ініціативність та особиста відповідальність є першоджерелом змін на краще.
Компанія «ВАВІЛОН» відзначить ті роботи, які відповідатимуть головному меседжу проекту «Дивись українське – твори своє майбутнє!» – «Майбутнє творять люди».
Робота переможець повинна передбачати життєстверджуючу мотивацію до змін на краще та формувати передумови створення нових громадянських цінностей.

 

 

 

СОЦНОВОСТИ
Все новости »
Национальный фестиваль социальной рекламы ® www.socialfestival.in.ua | 2009 | nfsr@ukr.net