НОВОСТИ НФСР

 

КАЛЕНДАРЬ НФСР

 

НФСР В ПРЕССЕ

 

НФСР В ХАРЬКОВЕ

 

ПРЕСС-КОНФЕРЕНЦИИ

 
ОРГАНИЗАТОР
 

 
СООРГАНИЗАТОР
 
 
ОФИЦИАЛЬНЫЙ ПАРТНЕР

 
 
 
ПАРТНЕРЫ
 
 
 
 
 
 

ИНФОРМАЦИОННЫЙ

ПАРТНЕР

 
 
 
ФЕСТИВАЛЬ-ПАРТНЕР
 
 

Визначений шорт-ліст творчого конкурсу 12-го Національного фестивалю соціальної реклами за номінацією «Мій проєкт для громади»

03.12.2020

 

1 грудня 2020 р. відбувся черговий вебінар із учасниками творчого конкурсу 12-го Національного фестивалю соціальної реклами за номінацією «Мій проєкт для громади». Нагадаємо, що цей проєкт започаткований Офіційним Партнером 12-го НФСР –  компанією АТ «Укргазвидобування» в рамках політики корпоративної соціальної відповідальності компанії. Під час участі в конкурсі школярі сільських і районних шкіл сіл розробляють соціальні проєкти у сферах освіти, охорони довкілля, умов проживання у своїх населених пунктах.

 

 

Сьогоднішні вебінар розпочався із вітання менеджерки Проєкту від АТ «Укргазвидобування» Катерина Заровна, яка поінформувала про ситуацію в проведені творчого конкурсу. Учасників вебінару привітали Заступник Генерального директора із земельних та соціальних питань компанії-Партнера Вячеслав Чаус та начальник відділу проєктів регіонального розвитку Чудак Віталій. Модератором сьогоднішнього вебінару виступив координатор 12-го НФСР професор КНУ імені тараса Шевченка Євген Ромат.

 

 

Як і на всіх попередніх онлайн-зустрічах в рамках Проєкту, учасники вебінару прослухали чудові майстер-класи. Першою виступила Анна Мисишин, спеціалістка з управлінь знаннями та інноваціями ПРООН в Україні. Темою її майстер-класу стало: «Як почати діяти та робити зміни у своїх громадах? Успішні кейси впровадження ЦСР в Україні». Виступ проходив в інтерактивному форматі. Школярі дізналися про різні напрями діяльності організацій ООН в Україні за різними напрямами.

Українську рекламну індустрію представила Марина Чернявська, старший копірайтер агентства "Бікерстафф.547". Тема її майстер-класу –  "Що треба знати рекламісту". Марина виступила, як завжди, чесно та дуже креативно!

На вебінарі були підведені певні підсумки того соціально-просвітнього процесу, який проводиться в рамках Проєкту. Після виступів спікерів настала урочиста мить оголосити команди сільських шкіл, що вибороли місце у шорт-листі номінації. Це здійснив начальник відділу проєктів регіонального розвитку АТ «Укргазвидобування» Віталій Чудак.

Серед цих команд:

1. Базилівщинська ЗОШ, команда «За майбутнє» (Полтавська обл.).

2. Донецька ЗОШ, команда «БЕМС» (Харківська обл.).

3. Гусаківський НВК, команда «Реалісти» (Львівська обл.)..

4. Варварівський НВК, команда «Веб 3.0» (Полтавська обл.).

5. Іванівський НВК, команда «Стимул» (Харківська обл.).

Саме ці команди будуть змагатися за головний приз номінації «Мій проєкт для громади» 12-го НФСР. Результати будуть оголошені на церемонії нагородження переможців Фестивалю 9 грудня.

 

 

 

СОЦНОВОСТИ
Все новости »
Национальный фестиваль социальной рекламы ® www.socialfestival.in.ua | 2009 | nfsr@ukr.net