НОВОСТИ НФСР

 

КАЛЕНДАРЬ НФСР

 

НФСР В ПРЕССЕ

 

НФСР В ХАРЬКОВЕ

 

ПРЕСС-КОНФЕРЕНЦИИ

 
ОРГАНИЗАТОР
 

 
СООРГАНИЗАТОР
 
 
ОФИЦИАЛЬНЫЙ ПАРТНЕР

 
 
 
ПАРТНЕРЫ
 
 
 
 
 
 

ИНФОРМАЦИОННЫЙ

ПАРТНЕР

 
 
 
ФЕСТИВАЛЬ-ПАРТНЕР
 
 

European Business Association запрошує долучитись до участі в 12-му Національному фестивалі соціальної реклами

25.11.2020

        

 

9 грудня в Києві відбудуться заключні події 12-й Національного фестивалю соціальної реклами. Партнером події виступить Комітет побутової електротехніки Європейської Бізнес Асоціації. Так, Комітет запрошує долучитись до Фестивалю, пропонуючи креативні ідеї для реклами в номінації «Качай легальне!». Мета номінації – боротьба із піратством у галузі авторського права. У учасників буде можливість позмагатися за супер-приз – сучасний смартфон від компанії Samsung.

Представники Комітету Асоціації вважають, що першочерговим завданням держави у сфері копіювання авторських творів через мережу інтернет має стати саме вирішення проблеми інтернет піратства, а не обкладання додатковим збором за приватне копіювання кожного телевізора, телефона, принтера, флешки чи диска.

 

Тому, надзвичайно важливим аспектом в цьому ключі є проведення інформаційно-роз’яснювальної кaмпанії серед українців з метою заохочення до користування легальним контентом в інтернеті, адже саме це є запорукою того, що автори наших улюблених пісень, фільмів або книг будуть напряму отримувати справедливу винагороду за результати своєї праці.

Для учасників номінації буде проводитись онлайн майстер-клас щодо питання номінації, 26 листопада о 16:00, деталі на сторінці організатора Evgen Romat.

 

Тож пропонуємо учасникам фестивалю долучитися до розробки соціальної реклами щодо популяризації користування легальним контентом в інтернеті з метою підтримки творчої праці авторів та як альтернативу сплати додаткових відрахувань при купівлі техніки та матеріальних носіїв. Ознайомитись з положеннями та умовами та заповнити заявку для участі можна на сайті організаторів - www.socialfestival.in.ua

Оскільки всі заходи 12-го Національного фестивалю соціальної реклами відбуватимуться онлайн, до нього без проблем зможуть долучитися учасники з усієї України.

Підсумки 12-го Національного фестивалю соціальної реклами стануть відомі 9 грудня 2020 року.

 

 

 

 

СОЦНОВОСТИ
Все новости »
Национальный фестиваль социальной рекламы ® www.socialfestival.in.ua | 2009 | nfsr@ukr.net