НОВОСТИ НФСР

 

КАЛЕНДАРЬ НФСР

 

НФСР В ПРЕССЕ

 

НФСР В ХАРЬКОВЕ

 

ПРЕСС-КОНФЕРЕНЦИИ

 
ОРГАНИЗАТОР
 

 
СООРГАНИЗАТОР
 
 
ОФИЦИАЛЬНЫЙ ПАРТНЕР

 
 
 
ПАРТНЕРЫ
 
 
 
 
 
 

ИНФОРМАЦИОННЫЙ

ПАРТНЕР

 
 
 
ФЕСТИВАЛЬ-ПАРТНЕР
 
 

Продовжується програма вебінарів для учасників номінації 12-го НФСР «Мій проєкт для громади»

11.11.2020

 

10 листопада 2020 р. з 12-00 до 13-30 відбувся черговий вебінар із учасниками творчого конкурсу 12-го Національного фестивалю соціальної реклами за номінацією «Мій проєкт для громади».

Нагадаємо, що цей проєкт започаткований Офіційним Партнером 12-го НФСР –  компанією АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» у рамках власної політики корпоративної соціальної відповідальності. Сутність конкурсу полягає в залученні школярів місцевих українських шкіл до розробки соціальні проєкти у сферах освіти, охорони довкілля, умов проживання у своїх населених пунктах.

Роль запрошеного спікера на сьогоднішньому вебінарі була блискуче виконана Валентиною Єсіповою, СЕО та Креативним директором рекламного агентства «Тортила» («Довге життя ваших брендів!»). Відзначмо, що Валентина є «рекордсменом» за кількістю суддівств на фестивалях УСФР та НФСР, неодноразовим переможцем українських та міжнародних фестивалів. Вона є авторитетним фахівцем у царині рекламного дизайну та айдентики.

У своїй презентації В. Єсіпова основну увагу приділила проблемі пошуку головної ідеї в соціальній рекламній кампанії. Вирішення цієї проблеми стоїть перед усіма учасниками творчого конкурсу в номінації «Мій проєкт для громади». Креаторка навела численні кейси із практики соціальних проєктів.

Менеджерка Проєкту з АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» Катерина Заровна відповіла на питання учасників щодо організації підготовки та подання робіт на Фестиваль у рамках проведення відповідної номінації 12-го НФСР.

У роботі вебінару взяли участь понад 70 осіб: школярів та учителів сільських та районних шкіл.

 

 

Модератором вебінару виступив координатор 12-го НФСР, професор Євгеній Ромат.

Наступний вебінар призначений на початок грудня цього року. Цей вебінару буде заключним у серії програми зустрічей учасників творчого конкурсу із номінації «Мій проєкт для громади», представників  компанії АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» та організаторів 12-го НФСР.

 

 

 

 

СОЦНОВОСТИ
Все новости »
Национальный фестиваль социальной рекламы ® www.socialfestival.in.ua | 2009 | nfsr@ukr.net